top of page

Rörelsens Kraft

En 8 veckors transformerande resa 

Släpp stress, press och ohälsosamma mönster och möt hösten i din fulla power, centrerad och i flow.

Rörelsens Kraft är en holistisk kroppsterapi kurs där vi lär känna vår kropp och inre-värld än djupare. Med kraftfulla och enkla kropps– och sinnes övningar öppnar vi upp för att förlösa gamla mönster och energier och kliva in i vår fulla kraft. Vi arbetar genom kropp, sinne, känsla och energi för att släppa stagnation och lyfta vår frekvens. 

 

Under 8 veckor blir du hållen i Malou's energi och får övningar och ritualer att göra mellan tillfällena för att stärka din relation med din kropp, sinne och energi, så att du kan stå starkt i dig själv och radiera din sanning. Varje vecka har ett speciellt tema med komplimenterade kroppsflow och mentala övningar. Stunderna är sammanflätade med Malou's intuition för kunna guida in till djupaste healing och magi. Följsamt och tryggt skapas ett närande och tryggt rum där vi har tillåtelse att landa in i mjukhet och omfamna allt vi är, precis som vi är. 

Kroppsflowet är mjukt - men ändå med lite power, för att aktivera kroppens helande förmågor och förlösa stress och stagnation. Med hjälp av yoga asanas, upplyftande och stärkande kroppsrörelser, prestationsfri dans-glädje, andningsövningar, meditation och somatiska tekniker landar in i våra kroppar och förbinder oss med vår essens och skaparkraft. Varje session avslutas med en djupt närande avslappning med healing touch. Avslutningsvis bjuds det på örtte för att djupdyka i kvällens tema med insiktsfulla skrivfrågor.

 

Denna kurs är så mycket mer än en yogakurs, det är en resa att förkroppsliga din inre-kraft och healing. Tillfällena är designad för att ge ljusa stunder av kvalitetsrik egentid och avbrott i höstens mörkare tid och alla måsten, för att nära dig själv inifrån och ut. Du får inte bara verktyg att hantera stress och reglera ditt nervsystem, men ett rum för att landa inom dig själv och höra själens viskningar.

Kursen är designad för att utveckla din självkärleks praxis och din inre-helare, samt aktivera din enorma inneboende kraft att manifestera det liv du önskar att leva.

 

Inga förkunskaper krävs, alla kan vara med. 

Känner du ett 'ja' i kroppen att vara med?

Skriv till contact@malousaga.com för anmälan.

 

Praktiskt

Kursstart 20 september kl 19:00-21:00

I Bergsgårdens bystuga

 

NYTT LÄGRE PRIS 2800 kr.

Går att delbetala.

Kursen kan dras på friskvårds bidraget.

Har du några frågor? Tveka inte att skriva.

 

Min intention är att skapa ett närande, tryggt och stöttande rum för dig att utforska din inre värld och aktivera din inre-kraft. Med inspiration från yogans magiska visdom, kinesisk medicin och energi-lära och min unika medicin, guidar jag till att aktivera din egna healing-kraft och förkroppsliga kärlek och styrka.

4DB32600-B9CC-4DA9-8D50-5B110455C9AE_edited.jpg
IMG_5180.jpg

Empowerd in your body

Remebrance in your cells

Embodied in Self

Några ord från tidigare kursdeltagre av Rörelsens Kraft...

"Det är få stunder som man kan känna sig i ett med rummet och människorna i det som när man har denna stund med Malou. Det var därför inga tveksamheter varför jag för fjärde gången på rad valde att gå en kurs med henne. Det blir energiboost både i kropp, själ och man ser alltid fram emot nästa tillfälle veckan efter. Det får en att reflektera mer över ens välmående och blir bättre på att prioritera sig själv."

- Jonas Bogsjö

"Malou har en fantastisk förmåga att hålla plats för det som behöver få rymmas och hon har en förmåga att öppna upp för nyfiket utforskande och uppmärksammande av både de subtila, men också självklara. Jag har genom denna kurs ännu en gång fått förkroppsliga visdom och insikter som sedan länge funnits där, men som fallit i glömska. För alltid bär jag med mig en tanke om att energi inte kan försvinna och att följsamhet och närvaro kan ge nya former åt det som behöver omvandlas. Den fria dansen fungerar som en trygg rytm att luta sig emot och Malous taktpinne är av mjukhet och värme. Jag vill rikta mitt hjärtligaste tack till Malou för de rum hon skapar och för hur hon ödmjukt sätter ord på just det där jag inser att vi alla har möjlighet att nära och lära av - rörelsens kraft."   

-Lisa Bläkt

"Malou har en magisk talang att genom sin närvaro och lekfullhet skapa en trygg och glädjefull space, dit jag alltid återkommer och längtar till. Genom att ge mig själv tiden och utrymmet att få rå om mig själv har jag hittat tillbaka till mitt lugn och min glädje – det har varit en stor gåva."

 

-Johanna Gunnare

"Hösten 2020 drogs jag till att medverka i Rörelsens Kraft, med en längtan efter att hitta tillbaka till universums energi och finna min egen balans. Malou erbjuder fantastiska sessioner utöver det vanliga. Hon är en fantastisk och sann inspiratör. Kurserna har gett mig styrka, energi och en värme som jag verkligen behöver. Det har varit mitt andningshål och återhämtnings space i vardagen! Det var en självklarhet att vara med igen våren - 21. Och jag ser framemot nästa kurs!"

 

- Åsa Larsson Ågebrink

"Malous kurser är underbara, hon kombinerar yoga, avslappning och fri dans och utgår från gruppens behov och stämningen för stunden när hon utformar passet. Hon skapar en trygg och positiv gemenskap där deltagarna känner sig bekväma och inspirerade till att testa nya yogaövningar och röra sig ännu friare under dansen. Hennes kurser ger verkligen energi- och glädjekickar. De rekommenderas varmt."

- Åsa Andersson

Vilda Hjärtan.png

Det är tid att minnas vem du är

, Din kraft.  Din healing   Din fullhet

Du håller nycklarna till din egna healing. Genom kroppen minns vi.

bottom of page