8 veckors kurs: Rörelsens Kraft

Vilda Hjärtan (1).jpg

Är du redo att släppa stress, tyngd och ohälsosamma mönster, så att du kan träda in i din fulla power, centrerad och i flow med hösten?

Denna kurs är en holistiskt terapiform som stimulerar alla delar av dig. Vi arbetar genom kropp, sinne, känsla och energi för att släppa stagnation och lyfta vår frekvens. Med hjälp av rörelsens kraft landar in i våra kroppar och förbinder oss med vår essens och skaparkraft.

Dessa tillfällen är utformade för att stötta dig att kunna manifestera det liv du önskar att leva. Kursen ger ljusa stunder av kvalitetsrik egentid och avbrott i höstens mörkare tid och alla måsten, för att nära dig själv inifrån och ut.

Under 8 veckor möts vi i ett tryggt och livgivande space. Varje vecka bjuder ett inspirerande tema och ett passande flow av enklare yoga, meditation, befriade, upplyftande och stärkande kroppsrörelser, dans-glädje, andetags övningar, energiarbete och djup närande avslappning med helande beröring. Avslutningsvis bjuds det på te och lättare hälsofika för att djupdyka i veckans tema med kontemplerande skrivfrågor.

Min intention är att skapa ett närande, tryggt och stöttande rum för dig att aktivera din inre-kraft. Med inspiration från yogans magiska visdom, kinesisk medicin och energi-lära vill jag förmedla om hur vi kan förkroppsliga olika kvaliteter. Samt ge redskap att förbinda dig med din inre visdom och uppleva din kropp på ännu djupare plan, så att du kan stå starkt i dig själv och radiera din sanning och kraft! 

Rummet fylls av ro och välbehag genom levande ljus, underbar musik, rena eteriska natur mists och instrument som ger den finaste behagligaste terapeutiska effekt på nervsystemet.

Alla kan vara med och ingen förkunskap krävs. Vi utgår alltid efter vår egna kropp. Spacet är tryggt och prestationsfritt.

Detta får du:
~ 8 tillfällen i vacker och trygg omgivning
~ Fördjupande teman varje vecka
~ Kunskap om kroppens och sinnets kraft
~ Ört te och hälsosnacks vid varje tillfälle
~ Healing touch vid varje tillfälle
~ BONUS: 2 online yoga klasser om du du skulle missa något tillfälle.

 

Praktiskt:

Denna kurs har begränsat antal platser för att skapa ett tryggt och helande rum.

Kursstart onsdag 22 september kl 19:00-21:00

Plats: Kommer snart.

Investering: 4450 kr

Anmälan görs genom att swisha 1000 kr i deposit till 004571450046, med Rörelsens Kraft som meddelande. Önskar du att delbetala går det bra, skriv till mig så finner vi plan som fungerar bäst för dig.

Praktiskt info! Detta kan även dras på friskvårdsbidraget.

 

Medtag:
Yogamatta, yogablock, liten tunnare kudde och filt, skrivbok, penna och vattenflaska.

Varmt välkommen 💕

 

 

PROVA-PÅ TILLFÄLLE ONSDAG DEN 15 SEPTEMBER

Bergsgårdens bystuga kl 19:00-20:30

Pris: 180 kr

Ta med en vän och kom med för endast 100 kr var!

Yoga at Home

Några ord från tidigare kursdeltagre av Rörelsens Kraft...

"Det är få stunder som man kan känna sig i ett med rummet och människorna i det som när man har denna stund med Malou. Det var därför inga tveksamheter varför jag för fjärde gången på rad valde att gå en kurs med henne. Det blir energiboost både i kropp, själ och man ser alltid fram emot nästa tillfälle veckan efter. Det får en att reflektera mer över ens välmående och blir bättre på att prioritera sig själv."

- Jonas Bogsjö

"Malou har en fantastisk förmåga att hålla plats för det som behöver få rymmas och hon har en förmåga att öppna upp för nyfiket utforskande och uppmärksammande av både de subtila, men också självklara. Jag har genom denna kurs ännu en gång fått förkroppsliga visdom och insikter som sedan länge funnits där, men som fallit i glömska. För alltid bär jag med mig en tanke om att energi inte kan försvinna och att följsamhet och närvaro kan ge nya former åt det som behöver omvandlas. Den fria dansen fungerar som en trygg rytm att luta sig emot och Malous taktpinne är av mjukhet och värme. Jag vill rikta mitt hjärtligaste tack till Malou för de rum hon skapar och för hur hon ödmjukt sätter ord på just det där jag inser att vi alla har möjlighet att nära och lära av - rörelsens kraft."   

-Lisa Bläkt

"Malou har en magisk talang att genom sin närvaro och lekfullhet skapa en trygg och glädjefull plats, dit jag alltid återkommer och längtar till. Genom att ge mig själv tiden och utrymmet att få rå om mig själv har jag hittat tillbaka till mitt lugn och min glädje – det har varit en stor gåva."

 

-Johanna Gunnare

"Hösten 2020 drogs jag till att medverka i Rörelsens Kraft, med en längtan efter att hitta tillbaka till universums energi och finna min egen balans. Malou erbjuder fantastiska sessioner utöver det vanliga. Hon är en fantastisk och sann inspiratör. Kurserna har gett mig styrka, energi och en värme som jag verkligen behöver. Det har varit mitt andningshål och återhämtnings space i vardagen! Det var en självklarhet att vara med igen våren - 21. Och jag ser framemot nästa kurs!"

 

- Åsa Larsson Ågebrink

"Malous kurser är underbara, hon kombinerar yoga, avslappning och fri dans och utgår från gruppens behov och stämningen för stunden när hon utformar passet. Hon skapar en trygg och positiv gemenskap där deltagarna känner sig bekväma och inspirerade till att testa nya yogaövningar och röra sig ännu friare under dansen. Hennes kurser ger verkligen energi- och glädjekickar. De rekommenderas varmt."

- Åsa Andersson