top of page

Sun, 05 Jan

|

Grycksbo Bystuga

Ceremony for the New

En vacker kväll av värme, ro och hjärtats djupaste drömmar och visioner!

Registration is Closed
See other events
Ceremony for the New
Ceremony for the New

Tid och plats

05 Jan 2020, 18:00 – 20:30

Grycksbo Bystuga, Centrumvägen 16C, 790 20 Grycksbo, Sverige

Om evenemanget

Söndagen den 5 januari samlas vi och firar det nya året in, en afton av inspiration, kreativitet och hjärtats drömmar och visioner! ✨✨✨ 

Det kommer bli en underbar afton, där vi förbinder oss med våra hjärtan och sätter intentioner för den nya året. Här har vi plats och rum att bejaka vårat inre, så att vi kan kliva in i 2020 centrerade och fyllda av kraft. 

Kvällen bjuder bland annat på inspirerande & insiktsfulla skrivövninar, yoga & rörelse, stillhet, meditation, mantra, aningsövningar samt en närande avslappning med healing touch. Här kan vi landa djupt in i stillhetens klarhet där våran djupa kreativitet och skaparkraft vilar.  

Aftonen förgylls även med orakel kort, örtte & raw-food godis. Rena eteriska oljor från naturen och levande ljus som fyller rummet av välbehag och ro.  

Jag har köpt in färgpennor och det finns papper så att vi kan teckna, skriva och uttrycka våran drömmar och visioner för det kommande året i vilken form vi önskar!  

Min intention med denna sammankomst är att skapa ett tryggt och fridfullt space. Där vi kan mötas och fyllas av inspiration och kraft att ta handling för det våra hjärtan kallar efter.  

Kvällen bjuder bland annat på: 

- djup inre connection 

- mera tid och plats för dina drömmar och visioner  

- verktyg för att bli medvetna skapare av ditt liv

- vizualisation 

- inspiration & prestationsfri kreativitet 

- tid och rum för ditt välbefinnande 

- ekologiskt örtte & veganskt fika 

- aroma & kristall terapi 

- rörelse 

- ro 

- varm gemenskap 

Varmt välkommen, precis som du är. 🙏Tillsammans skapar vi den finaste stund av närvaro där vi kan stanna upp och märka in. 

p r a k t i s k t

Pris: 350 kr 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER för bästa kvalitet och trygghet.  Reservera din plats genom att swisha ett deposit på 150 kr till 004571450046 med "ditt namn/5 januari" som meddelande. Resten ges kontant på plats. Tryck gärna kommer i eventet. Har du inte swish, skriv till mig så ordnar vi det på annat sätt. 

Medbring, skrivboken och din favorit penna! Yogamatta, filt, kudde. Fri och skön klädsel rekommenderas.  

❖ 

~ ❤️ ~  

malou

Dela detta evenemang

bottom of page