top of page

Sun, 02 Jan

|

Grycksbo

Ceremony For The New

Kraftfull och djupt närande nyårsceremoni för att medvetet kliva in 2022!

Registration is closed
See other events
Ceremony For The New
Ceremony For The New

Tid och plats

02 Jan 2022, 17:00 – 20:00 CET

Grycksbo, Centrumvägen 16C, 790 20 Grycksbo, Sverige

Om evenemanget

Cirkeln kallar att samla oss och fira det nya året in med en sprakande kväll på årets första nymåne, den 2 januari! 💫

En afton för drömmar, visinoner, inspiration och spirande livskraft! 🔥 ✨🌱

Denna nyårsceremoni ger oss möjlighet att starta året medvetet, centrerat och kraftfullt. Vi ärar året som gått, knyter ihop ändarna och öppnar upp för det nya året i djup förbindelse till våran inre vision och skaparkraft. Här sår vi våra frön av intention för vad vi önskar att manifestera in i det nya året.

Denna holistiska upplevelse närar dig in på cellunär nivå. Kvällen genomsyras av inspirerande kunskap och kraftfulla verktyg inom manifestation och universums ”lagar”. Här påminns du om din sanna kraft och förbinder dig till din essens. Vi landar djupt in i stillhetens klarhet där våran inre guidning, djupa kreativitet och skaparkraft vilar, med en närande avslappning och healing touch. Guidad meditation, visualiserings arbete, holistisk kroppsterapi och energiarbete, breathwork, inre reflektion & meditativa dagboksfrågor och cirkelkraft är några av elementen som kvällen är uppbyggd av – och massor av kärlek och ljus från mitt hjärta. Så kom kära syster och bror och dela denna afton med mig!

Min intention med denna afton är att bjuda in till en magisk ceremoni för att avsluta det gånga och öppna upp för det nya  – där vi skapar 2022 i linje med våra hjärtas drömmar och visioner. Det blir lekande, inspirerande och kraftfullt! Och alltid med fokus på att skapa ett tryggt och tillåtande rum som är helande både för kropp, sinne och djupet av våran själ.

Jag tar med mig färgpennor och det finns papper så att vi kan teckna, skriva och uttrycka våran drömmar och visioner för det kommande året i vilken form vi önskar.

D e t t a  f å r  d u

🌙 3 timmar av kvalitetstid för ditt välbefinnande, drömmar & visioner

🌙 guidad meditation

🌙 vizualisations guidning

🌙 holistisk yoga terapi & breath-work

🌙 workshop häfte, "Mindful Creators" i PDF form vid anmälning

🌙 hemmalagad rawfood godisar, snacks & ört tea

🌙 verktyg för att bli medvetna skapare av ditt liv

🌙  inspiration & prestationsfri kreativitet

🌙 ekologiskt örtte & veganskt fika

🌙 aroma & kristall terapi

🌙 rörelse

🌙 närande stillhet

🌙 cirkelkraft & varm gemenskap

Låt oss möta det nya året centrerade och fyllda av kraft och inspiration!

P r a k t i s k t

Investering: 850 kr

Spara 150 kr och betala endast 700 kr anmäl dig innan senast julafton.  Reservera din plats och anmäl dig genom att swisha ett deposit* på 150 kr till 004571450046 med "ditt namn/nyårsceremoni" som meddelande. Resten ges kontant på plats.

*Deposit kan inte återbetalas, men skulle du få förhinder, kan du alltid ge din plats vidare till någon annan, bara skriv till Malou och informera.

Fullt pris kan även dras på friskvårdsbidraget både för 2021 eller 2022.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

Medbring skrivboken + favorit penna, yogamatta, filt, kudde. Fri och skön klädsel som du känner dig vacker i. Om du har några kristaller eller andra lyckoamuletter du önskar ta med, så gör för all del gärna det!

Inga förkunskaper krävs. Rummet är inspirerande, tryggt och varmt – och du välkomnas precis som du är. 💗

Dela detta evenemang

bottom of page