top of page

Sun, 12 Nov

|

Grycksbo

Kakao ceremoni: KvinnoKraft

Kom och njut ceremoniell kakao nästa nymåne. Denna holistiska treat är för dig som längtar att aktivera/förkroppsliga din inre feminina magiska kraft!

Kakao ceremoni: KvinnoKraft
Kakao ceremoni: KvinnoKraft

Tid och plats

12 Nov 2023, 17:00 – 20:00

Grycksbo, Grycksbo bystuga, Centrumvägen 16 B, 790 20 Grycksbo, Sweden

Om evenemanget

Vi går djupare och djupare in i yin-tid nu. Mörkret är här och jordens energi drar sig nedåt. Vi är cykliska varelser, som påverkas i högstagrad av årstidernas skifte. Speciellt här i norden, där skiftningarna är så starka - därför mina systrar, bjuder jag in till cacao ceremoni och magisk samvaro i nästa nymåne!

Av cirkelkraft, hjärtöppnande Mayan ceremoniell kakao från Mexico, intentioner och böner – skapas denna förgyllande afton bortom tid och rum, där vi smälter samman med vår essens, feminina visdom och aktiverar vår inre Gudinna.

Vi landar ner i våra kroppar och förbinder oss till vår inre-värld, genom holistisk kroppsterapi, shakti-yoga, frigörande dans, meditation, breathwork. Dessa kraftfulla tekniker förlöser kroppen från stagnation och stress, så att vi kan landa in i djup avslappning och låta yins mjuka och närande energi skölja över oss.

Spacet är mjukt, vackert, tillåtande och tryggt. Med frukter, ljus, eteriska oljor och blommor, magisk musik och ljud, skapas denna holistiska treat för dig som vill nära dig själv på djupet och fyllas av inspiration och kraft. Jag har sååååå mycket energi på denna kväll och vill dela mitt universum med dig.  ✨

Kvällen genomsyras av olika självkärleks ritualer för öppna upp och för njutning och näras in i cellulär nivå. Du blir tryggt guidad att kliva in i din feminina kraft, sensualitet och magnetism.

Aftonen bjuder på: 

☽ Holistisk kroppsterapi (yoga & emotional body release och befriande rörelser) 

☽ Vibrerande och hjärtöppnande ceremoniell kakao från Mexico

 ☽ Guidad meditation & breathwork

☽ Guidad womb-massage med doftande ört-salva av renaste produkter 

☽ Helande avslappning med healingtouch 

☽ Kontemplerande och insiktsfull skrivstund 

☽ Nymåne ritualer 

☽ Cirkelns kraft & varm gemenskap i vackra omgivelser 

☽ Ekologiskt örtte & vegansk snacks 

☽ Själa närande stund av ro och kraft 

☽ Spotify-playlist 

☽ Kunskap om vibration & frekvens. Manifesterande lagar, radiera och lyfta in i vår gudomlighet, förbinda oss med kvinnans urkraft, förkroppsliga vår sensualitet, livmoderns magiska värld och cykelns invitationer, yin & yang, feminina och maskulina kvaliteter och energi-lära och mycket mera!

P R A K T I S K T

Investering för hela aftonen är 555 kr

Anmäl dig genom att swisha 155 kr till 0793506012 med text: cacao ceremoni. Resten ges kontant på plats.

ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSADE.

Medbring skrivboken + favorit penna, yogamatta, filt, kudde. Fri och skön klädsel som du känner dig vacker i. Om du har några kristaller eller andra lyckoamuletter du önskar ta med, så gör för all del gärna det!

Inga förkunskaper krävs. Rummet är tryggt och varmt – och du välkomnas precis som du är.

Har du några frågor? Tveka inte att skriva till mig. 

Det är tid att väcka, den vilda kvinnan inom dig, hon vill ut!

Kom syster, ta min hand, portalen är öppen!

Dela detta evenemang

bottom of page