top of page

Sun, 07 Jan

|

Ornäs

Nyårsceremoni: Träd In I 2024

Avrunda det gånga året men en stund av reflektion och tacksamhet för att medvetet kliva in i det nya! En nyårsceremoni där vi dansar in det nya och landar i vår inre-kraft tillsammans.

Registration is closed
See other events
Nyårsceremoni: Träd In I 2024
Nyårsceremoni: Träd In I 2024

Tid och plats

07 Jan 2024, 16:00 – 19:00

Ornäs, 784 77 Ornäs, Sweden

Om evenemanget

🌟 Välkommen till Nyårsceremoni på Solloftet i Ornäs 🌟

Söndagen den 7 januari samlas vi för att fira in det nya året, ärar det gångna året med allt det gav och skapar en stund bortom tid och rum där vi landar djupt inom oss själva och medvetet träder in 2024! Tillsammans väver vi hjärtats drömmar in i det nya året, fyllda av inspiration, kreativitet och visioner! ✨✨✨

Treaten bjuder på inspirerande och insiktsfulla skrivövningar, närande stillhet, somatiska övningar, yogaflow, fridans, djup avslappning med healing touch och magisk cirkelkraft! Aftonen förgylls även med orakelkort, örtte och raw-food godis för att stimulera dina sinnen och fördjupa ceremonin ytterligare. Dofter, blommor och levande ljus kommer att omge oss för att skapa en vacker atmosfär av lugn och välbehag.

Vi bjuder in dig till en afton fylld av reflektion, kreativitet och gemenskap, där du får möjlighet att fördjupa dig inom dig själv, ära livet, dansa in det nya, skaka av det gamla och sätta klar intention det kommande året!

Du får:

Guidad yoga & meditation

Djup inre connection

Tid och plats för dina drömmar och visioner

Verktyg för att bli medveten skapare av ditt liv

Inspiration och prestationsfri kreativitet

Tid och rum för ditt välbefinnande'

Ekologiskt örtte och veganskt fika

Gemenskap och cirkelkraft

❖ Praktiskt: Investering: 450 kr Begränsat antal platser för bästa kvalitet och trygghet. Reservera din plats genom att swisha en deposition på 100 kr till 0793506012 med "nyår" som meddelande. Resten ges kontant på plats.

När du anmäler dig får du exakta adressen. 

Medtag din skrivbok, penna, yogamatta, filt, kudde och fri och skön klädsel.

Har du frågor? Tveka inte att skriva!

Varmt välkommen, precis som du är. Tillsammans träder vi in i det nya! ✨ 🌬️ 🔮 🏹 💗

Dela detta evenemang

bottom of page