top of page

Sun, 26 Jul

|

Felbo, Grycksbo

Söndagstreat: Surrender To Earth

En stilla upplevelse av yoga och avslappning i naturen, där vi låter jordens helande närvaro fylla oss med djup ro och klarhet.

Registration is Closed
See other events
Söndagstreat: Surrender To Earth
Söndagstreat: Surrender To Earth

Tid och plats

26 Jul 2020, 17:00 – 19:00

Felbo, Grycksbo, 790 20 Grycksbo, Sverige

Om evenemanget

Söndagstreaten Surrender to Earth, är en stilla upplevelse i naturen, där vi låter jordens helande närvaro fylla oss med djup ro och klarhet.    

Vi rör oss långsamt ned i våra kroppar och förbinder oss med våran essens och livskraft. Du blir tryggt guidad genom ett behagligt flow av meditation, enklare yoga, energi-arbete och utrensande och djupa yin-yoga sträck som inviterar energin i din kropp att förlösas och lyftas. För att sedan landa in i en djup och helande restorativ avslappning med healing touch.   Vi avslutar med insiktsfulla skrivfrågor och hemlagade rawfood fika och gott ört te.  

p r a k t i s k t  

Vi möts 16:50 vid mig och följs till platsen tillsammans till platsen.  (Adress ges vid anmälning)  

Investering: 350 kr   

MAX 5 PLATSER 

Swisha 150 kr i deposit till 004571450046, med ditt namn och datum som meddelande, för att säkra din plats.   Vid sjukdom får du självklart ditt deposit tillbaka. Vänligen skriv till Malou så fort som möjligt om så, för låta platsen vidare till någon annan.   

Medtag yogamatta, kudde, filt, och yogablock om du har, extra tröja och ett par sockor. Fri klädsel. Skrivbok och penna.   

Inga förkunskaper krävs.    

 ✨🦋✨  

Varmt Välkommen, 

Malou Saga

Dela detta evenemang

bottom of page