top of page

Sun, 17 May

|

Grycksbo Bystuga

Spirande Livskraft

Kom och dansa våren in. Prestationsfritt och lekande bjuder vårens energi in i våra kroppar och sinnen!

Registration is Closed
See other events
Spirande Livskraft
Spirande Livskraft

Tid och plats

17 May 2020, 18:00 – 20:30

Grycksbo Bystuga, Centrumvägen 16C, 790 20 Grycksbo, Sverige

Om evenemanget

Det är äntligen tid att samlas igen och dansa våren in! En invitation att låta ljuset och livskraften in i våra kroppar och sinnen. 🌿 

Under denna vårsamling firar vi livskraften som spirar över allt i naturen och bjuder in till återfödelse, där vi kan släppa det stagnerade och tunga för att öppna upp för det vi önskar att förkroppsliga och gro. En närande stund, där vi fyller cellerna med vibrerande liv och ljus.  

Vi kommer att njuta befriande rörelser och prestationsfri dans. Meditation, närande och återhämtande avslappning med healing touch, magisk musik och ljud samt djupa och utrensande sträck. Vi avslutar med insiktsfulla skrivfrågor och hemlagade rawfood fika och gott ört te. 

Rummet är tryggt och du har massor av plats.  

P r a k t i s k t 

Det är max 10 platser. Pga Corona-tiderna har vi begränsat antal platser. Märker du minsta syntom, vänligen stanna hemma. Vid sjukdom får du självklart ditt deposit tillbaka. Vänligen skriv till Malou så fort som möjligt om så, för låta platsen vidare till någon annan.  

Pris: 350 kr Swisha 150 kr i deposit till 004571450046, med ditt namn och datum som meddelande. Resten ges i kontanter på plats.  

Medtag yogamatta, kudde, filt, och yogablock om du har, extra tröja och ett par sockor. Fri klädsel. Skrivbok och penna. 

Inga förkunskaper krävs.  

Kom om du märker längtan efter frihet att pulsera genom dig och öppna upp för klarhet och glädje!  

✨🦋✨ 

Varma hälsningar xx

Malou Saga 

Dela detta evenemang

bottom of page