top of page

Fri, 22 Mar

|

Falun

Vårdagsjämnings ceremoni: Återfödelsen

En närande stund för dig som vill markera vårdagjämningen och välkomna våren in…

Tickets are not on sale
See other events
Vårdagsjämnings ceremoni: Återfödelsen
Vårdagsjämnings ceremoni: Återfödelsen

Tid och plats

22 Mar 2024, 18:00 – 21:00

Falun, Garvaregatan 1, 791 70 Falun, Sweden

Om evenemanget

Systrar! Det är dags att samlas och välkomna våren och dess livsbejakande kvaliteter in och låta själen dansa oss in i vårtecknet! 

Denna stund är för dig som vill markera vårdagjämningen och välkomna våren in… Våren är tiden av återfödelse, där jordens energi börjar spira uppåt igen och yang tar över yin. Mycket händer i luften och jorden. Vårdagjämningen markerar tiden där mörker och ljus är i precis balans och kan också ses som en mycket kraftfull portal. Från denna punkt tar livet fart på allvar i naturen och ljuset kommer och mer. 

Under denna 3 timmars treat, rör vi oss igenom en holistisk yoga form, som aktiverar livsenergien att få flöda fritt, släpper stagnation och stress i kropp och sinne genom förlösande rörelser och andning, för att landa in i mjuk djup avslappning med healing touch. Avslutningsvis landar vi i cirkelkraft med inspirerande och insiktsfulla skrivfrågor och hemmalagade rawfood fika och ört te. 

Det blir en vacker ceremoni och närande stund där vi fyller oss själva med vibrerande liv och kraft. Rör oss in i friheten och landar in i vårat center och urkraft. En stund att bejaka hjärtat och dess drömmar och visioner och så frön av intentioner till resten av året. 

Mitt space är tryggt och varmt och du är välkomnad precis som du är. Ord som jag ofta får höra är ”tillåtande” och jaaa det är precis vad jag önskar förmedla, så vi alla kan känna oss trygga att vara i vårat sanna jag, för det är där kraften ligger. Min intention är att ge en holistisk upplevelse som stärker dig på alla plan där du är djupt förbunden med din sanna kraft. 

Så kom syster om du märker kallet att få uppleva njuta varm samvaro. Om du vill veta mer, går det alltid bra att kontakta mig genom att skicka DM eller kontakta mig på contact@malousaga.com.

Du får:

3 timmars holistisk treat

Guidad meditation

Andingsövningar

Holistisk yoga, presationsfri dans och breath-work

Djup avslappning med beröring (valfritt)

Cirkelkraft & inspirerande livsbejakande miljö

Ceremoni & ritual-arbete

Tid och rum för Dig, ditt välmående, drömmar & visioner

Rawfood fika & ekologiskt ört te

Praktiskt:

Fredag den 22/3 kl 18-21 Yogahuset i Falun

Pris 450kr 

!! Få 50 kr i rabatt och anmäl dig innan 10/3.!!

Begränsat antal platser. 

Anmäl dig genom att gå till yogahusets hemsida. 

Medtag skrivbok och penna. 

Varmt välkommen,

Malou Saga & Yogahuset

Dela detta evenemang

bottom of page