top of page

Freedom In Body, Mind & Soul 

Do you need space to truly nourish yourself? 

 It's time to trust our hearts way. Reconnecting with your inner nature and listen to its profound wisdom.

To fully be who you came here to be. Embody your unique truth.

Here you will find support, inspiration and space for your sacred journey of healing and remembering, through bodymovment, yoga, circles, coaching, workshops and courses.

Testimonials

Healing av Malou är verkligen healing, att hitta sig själv, och låta energin flöda. Personlig och med djup närvaro. En utveckling och kontakt i mitt inre jag startar.

- Catarina Göras

Tycker att Malou är en fantastisk coach, så tillåtande vilket gör att man känner sig bekväm att gå utanför sin trygghetszon på nått sätt. 🙏 Malou ger en ny energi och nya infallsvinklar på hur man kan se livet. Jag känner mig helt tömd, men ändå helt full av ny energi efter hennes pass. <3

- Anna Vestman

 

 

Möten med Malou är så livgivande. Allt är tillåtet att känna.

Yoga Dans Samtal och Meditationer. "Jag kan inte yoga eller meditera" säger många som aldrig provat.. 
Jag säger: Bara följ med och var dej själv, du blir vägledd av finaste Malou. 

                                 

                                                                                        - Kart-Ingela Eriksson

“Malou är en underbar varelse som kan hjälpa dig till att finna inre ro och välbefinnande. Hennes fullmåne cirklar är underbara  ” 

 - Hampus Maria Säfström

Så härliga workshops, fulla med positiv energi! Jag är skönt mjuk och avstressad i både kropp och själ efteråt. Vi blir alla fint omhändertagna, och personligt bemötta.

- Catarina Göras

 

Under en session med Malou är man i konstant space av säkerhet. Hennes stillsamma röst leder en tryggt in i ro. Malou har en förmåga att lyhört märka in vad ens behov är och stunden känns kravlös och djupt närande. Efteråt känns kroppen avslappnad på ett djupare plan, huvudet lättare och andningen djupare och mer rytmisk. Jag längtar redan tillbaka att få dela ännu en stund med henne och utforska mitt inre och hitta tillbaks till ron igen. 

- Jonas Bogsjö

Tack kära Malou för en underbar terapi session. Med din varliga och kärleksfulla behandling fick du mig att känna mig som ett med alltet. Meditation,  yinyoga, massage, doftande oljor och trummor fick allt motstånd i min kropp att ge efter och smärta att försvinna. Jag kan varmt rekommendera hennes koncept för att finna lugn, ro och välmående. Jag kommer definitivt att göra om det.

- Christina Sand

Jag är så glad o tacksam för att jag har mött Malou. 💗 Allt har en mening... Du har lärt mig SÅ mycket, din VÄRME, LYHÖRDHET o KÄRLEK har omfamnat mig. Hos DIG är jag trygg. Du har hjälpt mig att komma vidare i min kontakt med mig själv. Tack för 3 fantastiska kurser... Vi ses snart igen.

- Therése Hjärpe

”Jag är evigt tacksam för de stunder jag genom Malou fått möjlighet att återupptäcka kraften inom mig och låtit den manifestera i dans, rörelse och olika former av yoga. Jag fullkomligt ÄLSKAR den befriande lekfullhet som präglar Malous arbete, vilket banar väg för både kreativitet och energiarbete, men också stillhet och närande healing. Malou har verkligen en inspirerande förmåga att skapa trygga, välkomnande rum och hennes varma, sprudlande personlighet sätter både färg och ljus på allt hon skapar.

De stunder hon delar är verkligen ALLAS att ta del av och här får det som behöver ta plats både tid och utrymme. En möjlighet att koppla bort det yttre för att ge ny glöd åt vår inre eld. Helt utan prestation eller förväntan ~ ren och skär magi på alla sätt och vis!”

 

”Malou har en förmåga att både se, lyssna in och fånga upp det som behöver bli omfamnat i stunden och hennes sammankomster är verkligen balsam för själen. Den perfekta kombinationen av stillhet och rörelse, helt utan prestation eller krav. Här är du välkommen, precis som du är! Magiska närande ögonblick där både kropp och själ får utrymme att blomstra - stunder jag önskar alla att prova på!”

 

Lisa Bläckt

 

”I am forever grateful for the magic Malou creates through her practice and for all the people I’ve met during these times. Each single gathering is a pure blessing for your heart, mind and soul. Malou make sure you always feel welcome - just as you are. Malou also has this amazing gift of healing and she creates this beautiful safe space where you can surrender and heal. A perfect combination of playful movements and grounding stillness and to me it always feels like coming home. If you are looking for a nurishing way to empower yourself and let go of what doesn’t serve you - this is the place to go!”

Lisa Bläckt

Hosting a event?

Book me for your next celebration, wellness event,

sister nights, bachelorette party or workshop.

bottom of page