top of page

Winds of the new

Bubblande livskraft som önskar att förkroppsligas, drömmar som önskar att få manifesteras... Visst är det en speciell känsla det nya året ger av ny kraft och spirande inspiration? Jag älskar den!

8 v e c k o r a v r ö r e l s e & l i v s k r a f t

Under denna kurs rör vi oss medvetet in i det nya året och allt våra hjärtan önskar. I ett tryggt och livgivande space rör vi oss ner i våra kroppar och förbinder oss med andetaget och våran essens. För en stund släpper vi allt annat och rör oss mjuka, varma och fria till underbar musik. Känner hjärtat slå, värmen pulsera i kroppen och connectar med våran inre-power. Flowet består av yoga, meditation, befriade, upplyftande och stärkande kroppsrörelser, dans-glädje, andningsövningar och energiarbete. Avslutningsvis landar vi i djup restorativ avslappning med healing touch.

Rena eteriska oljor från naturen, levande ljus, koshi-klockor och trumman fyller rummet av ro, välbehag och sköna vibrationer. Jag använder också aroma-kristall blandningar som ger den finaste och behagligaste terapeutiska effekt på nervsystemet.

Mitt största fokus som undervisare och spaceholder är att du ska känna dig trygg, levande och kraftfull. Jag är övertygad om att all healing vilar inom dig och när du fullständigt slappnar av kan du mottaga allt du önskar och har behov för.p r a k t i s k t


Vi möts i vackra Polhems salen, vid Falu Gruva varje onsdag med start onsdag den 8 januari kl 19:30-21:00. Medtag yogamatta, tunnare kudde och filt.

Din investering: 2000 kr
Önskar du att delbetala, kan det göras. Skriv till mig så finner vid bästa lösningen för dig.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER för bästa kvalitet och trygghet.
För att boka din plats, swisha 500 kr deposit med "ditt namn/falun" som meddelande eller skriv till mig. Tryck gärna "kommer" i detta event.Vad önskar du att bringa in i 2020?

Let's embody it! 🔥👣🌱

bottom of page