top of page
Search
  • Writer's pictureMalou Saga

För att kunna resa oss - måste vi våga falla

Updated: Jan 7, 2020


Reflektioner & insikter 2019 gavVid förra årskiftet till 2019, bad jag om nå nya djup inom mig själv, att helas ännu mer, känna mitt syfte starkare, att leva mera.. Allt jag bad om - och mycket mer skedde. Saker jag inte inte ens kunde sätt ord på, för mitt högsta bästa skedde. Detta år har på många sätt varit otroligt rikt för mig. Ett år jag aldrig kommer att glömma och håller evig tacksamhet för. En stor transformation på många alla plan. Jag flyttade till hus på landet efter 10 år av resor runt om jorden och storstadsliv. Många insikter, vissa svåra att inse, vissa svåra att acceptera. Lager som behövde lämna, som behövde komma upp till ytan infann sig. En nära relation som gjort ont, försvagat mig så långt jag kan minnas, blev tydligare att ta avstånd från. Smärtfullt ja, men nödvändigt.


Jag har fallit många gånger, men lika många gånger har jag kunnat resa mig ännu starkare igen. Djupt i mitt bröst har jag hela tiden varit vägledd. I det mörkaste tider kunde jag fortfarande höra viskningar från mitt inre: allt var precis som det skulle och att allt som sker var till allas högsta bästa. Jag miste aldrig min tillit, tvärtom blev den starkare. Jag miste aldrig mig själv - tvärtom blev jag mera mig själv.


För djupt inom mig visste jag, att för att kunna resa mig ännu mera i mitt ljus, i min kraft, i min fullhet, behövde jag falla. Vid varje fall, fanns det möjlighet att resa sig starkare igen.


Den helande processen är inte smärtfri. Transformationen är inte linjär. Det är en cykel av att resa och falla. Jag vet att jag kommer falla många gånger till. Hjärtat kommer göra ont många gånger till. Men sanningen skrämmer mig inte. Att leva i en bekväm lögn, skrämmer mig mycket mera.


Efter allt är livet en cykel. Liv och död. Dag och natt. Jordens årstider. Allt kommer igen, igen och igen… En naturlig rytm, ju mer vi kan släppa taget och flyta med det som är, ju mer kan vi kliva in i våran fulla kraft.


Nu står vi här igen, vid årskiftet, en cykel är vid att ta fart. 2020 med all sin potential är här! En kraftfull tid att förbinda sig med sitt inre, sin resa här på jorden och höra själens viskningar och guidning. Vi har allt inom oss, om vi bara tillåter och vågar att höra våran sanning.


Är du redo? Jag är. Kom, låt oss fira det nya året in tillsammans. En hyllning för livet, för våran resa, för våra drömmar och visioner. Från mitt hjärta varmt välkommen den 5 Januari till Ceremony of The New. <3

59 views0 comments

Recent Posts

See All

Låt stillheten tala 🙏🏼

Att konstant bli matad med underhållning, information och andras liv som sociala medier leverar non-stop 24/7 alla dagar om året, är otroligt stressande för en känslig själ. Det dränerar och bedövar k

Comments


bottom of page