top of page
Search
  • Writer's pictureMalou Saga

Låt stillheten tala 🙏🏼


Att konstant bli matad med underhållning, information och andras liv som sociala medier leverar non-stop 24/7 alla dagar om året, är otroligt stressande för en känslig själ. Det dränerar och bedövar kraften och sanningen som vi själva bär. Det är som om tempot aldrig kan få falla, stillheten aldrig kan få infinna sig. Att göra en media-detox, under denna hektiska tid av Corona-pandemin va en BLESSING!!!! Den finaste gåvan, som gav mig själv lov att bara vara, utan att prestera och ta ställning. När vi ger vår uppmärksamhet i väg, betalar vi med vårat sinne och skänker vårat fokus dit. Vårat fokus formar våran verklighet.


Jag är övertygad om att en del av den mass pandemin av stress, oro och ohälsa vi ser i vårat samhälle, kommer från all skärmtid, medier och allt scrollande på sociala medier. Vi är inte menat för det. Vi är inte menat för att bara konsumera information och underhållning. Vi är skapare i vår natur. Vi alla har gåvor att ge till jorden.


Jag vet att det är beroendeframkallande och telefonen har blivit en förlängning av våran arm. Så ett tips är att ta bort apparna under perioden. Men tro mig, det öppnar upp för en rikare värld. Förbinder dig med din essens och höjer din frekvens. Där du kan märka in i vad som är sant för dig, vad som önskas justeras, näras, manifesteras.


Så min vän, antar du utmaningen? 🙃

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page