top of page
Search
  • Writer's pictureMalou Saga

När mörkret dominerar

Precis som naturens energi drar sig ned mot rötterna och jordens mörker, så kanske du har märkt ett skift i din egen energi?
Vi är alla cykliska varelser som påverkas vi av jordens rythm. S Denna tid är given för att öppna upp för närvaron inom. Invitera mörkret in, det stilla, det melankoliska, det sårbara och sanna. Att kunna möta sitt egna mörker och omfamna alla nyanser av oss själva är essentiellt för att fullständigt kunna acceptera oss själva precis som vi är, med allt vi bär.

Vi kämpa emot det och försöka upprätthålla en fasad av att vara perfekta, superglada med maxad energi hela tiden. Det är okej att bara vara. När du är ärlig emot dig själv och kan stå i din sårbarhet, ger också andra lov att vara stå i deras sanning.


“People can only meet you, as deeply as they have meet themselves”

Detta citat rörde mig djupt, det är ju så sant!! Mörket bär på så mycket visdom och så mycket healing. Om vi bara kan släppa skammen och alla dömande tankar kring det, kan vi öppna upp för verklig transformation. Så låt oss möta vårat inre mörker med rymlighet, visa oss vägen och vara en del av våran helhet. 🖤

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Att konstant bli matad med underhållning, information och andras liv som sociala medier leverar non-stop 24/7 alla dagar om året, är otroligt stressande för en känslig själ. Det dränerar och bedövar k

bottom of page